Ostrzenie noży o gładkich ostrzach Aby rozpocząć ostrzenie nóż należy umieścić pomiędzy prętami odpowiedzialnymi za ostrzenie. |
|
Czubek ostrza należy skierować do dołu, a następnie lekko naciskając przeciągnąć kilka razy wzdłuż całego ostrza. | |
Aby wygładzić powierzchnie ostrza należy ponownie kilka razy przeciągnąć je przez ostrzałkę, jednam tym razem z czubkiem skierowanym do góry. | |
Ostrzenie noży o ząbkowanych ostrzach Aby naostrzyć nóż o ząbkowanym ostrzu należy włożyć po między pręty poziomo w stronę, z której wyszlifowane są jego ząbki. Następnie należy przeciągnąć kilkakrotnie wzdłuż całego ostrza, jednocześnie lekko naciskając w kierunku szlifu. |
|
Możliwość mycia w zmywarce Materiał, z którego stworzony jest produkt umożliwia czyszczenie go w zmywarce. |
Dane techniczne | |
Materiał | tworzywo sztuczna/stal |
Kolor | czarny |
Zastosowanie | noże gładkie, ząbkowane, faliste |
Zmywarka | tak |
Wymiary | |
Szerokość x wysokość x głębokość | 11 cm x 16 cm x 9 cm |